Våra produkter och tjänster

SEMCAB bygger el-, KNX- och mediacentraler, mark- samt apparat- och styrskåp 

Vi är flexibla och arbetar med kundanpassade lösningar utifrån kundönskemål och färdiga handlingar eller hjälper dig med allt ifrån förslag på lösningar, konstruktionsritningar till leverans av färdig central. Vi har idag flera olika samarbetspartners och kan även hjälpa dig som beställare och/eller slutkund att ta fram nya kapslingar för dina behov.

SEMCAB jobbar idag mot kunder och beställare i hela Sverige, både grossister och elinstallationsföretag.

*Elcentraler

*KNX-centraler

*Mediacentraler

*Markskåp

*Apparatskåp

*Styrskåp

Smarta hem

Smarta hem eller KNX som det heter ger bara fördelar i alla typer av byggnader.

Från olika kontorskomplexet till den genomsnittliga villan.Vilken typ av byggnad det än gäller så skapar KNX alltid nya möjligheter för automation och sparar samtidigt energi.KNX kan erbjuda lösningar som annars endast vore möjliga efter stora insatser ekonomiskt och ett antal timmar installation med konventionell teknik.

Genom att använda KNX-systemet kan du med endast en kontrollpanel styra alla komponenter i huset. Det gäller då allt från värme, ventilation, säkerhet till fjärrstyrning av hushållsprodukter. tillika kan du styra exempelvis ljud och bild samt belysning på alla möjliga sätt, det är bara din fantasi som sätter gränserna!

KNX öppnar för helt nya möjligheter inom bekvämlighet, säkerhet och ekonomiska anläggningar. Vi på SEMCAB har specialiserat oss på KNX anläggningar och har gjort ett stort antal anläggningar, vi gör allt från projektering, montering, programering och installation.

För mer information om KNX kan du . Har ni ytterligare några frågor eller funderingar eller rent av vill titta på någon anläggning vi gjort så slå oss en signal så löser vi detta! Kontakta oss här »

Service

Vi på SEMCAB kan även komma ut och hjälpa dig med service, montage, ombyggnation och/eller ändringar på plats!

Detta gör vi antingen genom våra egna resurser eller genom samarbeten med olika partners runt om i landet. Kontakta oss för mer information.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK